Η Red Action Team ξεκίνησε τις δράσεις του 7ου Santa Run Chania | Santa Run Chania
:::: MENU ::::
A call-to-action text Contact us

Η Red Action Team ξεκίνησε τις δράσεις του 7ου Santa Run Chania

23783417_2199035876780589_4556012616851356027_o
Red Action Team

Η Red Action Team ξεκίνησε τις δράσεις του 7ου Santa Run Chania

Πότε παύει να είναι κανείς παιδί; Υπάρχει κάποια μέρα ή ώρα μετά το πέρας της οποίας σταματάει κάποιος να αισθάνεται παιδί, να έχει την καρδιά ενός μικρού παιδιού; Μήπως η παιδική ηλικία είναι σαν την άμαξα της Ραπουνζέλ: γίνεται κολοκύθα μετά τις 00:00;
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, η ομάδα Red Action του Santa Run Chania βγήκε και φέτος στους δρόμους και έκανε την πρώτη της δράση. Στάση αρ. 1: τα μεγάλα παιδιά στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.
Η δράση εντάσσεται στον κύκλο δράσεων, που εγκαινιάσαμε πέρσι και φέτος πολλαπλασιάζουμε. Η ομάδα Red Action είναι κομμάτι του Santa Run Chania και διοργανώνει δράσεις με σκοπό τη διάδοση του πνεύματος της διοργάνωσης.
Τα ξωτικά μαζεύτηκαν στις 15:00, φούσκωσαν μπαλόνια, φόρεσαν τη στολή του καλικάντζαρου, επιβιβάστηκαν στο έλκηθρο και ξεκίνησαν να συναντήσουν τα «παιδιά». Μαζί τους ήταν και ο Παντελής Κιάσσος, η Γιούλη Κατσιμπίρη και ο Στέλιος Ηλιάδης με τα μουσικά τους όργανα. Ο χορός και το τραγούδι δεν άργησαν να ξεκινήσουν. Η σχολή Hotelier Education ήταν και αυτή εκεί με κεράσματα για όλους. Άφθονο κέφι, χαρά και ευφορία επικρατούσε στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.

Comments are closed.