:::: MENU ::::
Ραντεβού τον Δεκέμβρη του 2017 πατήστε εδώ

Όροι Συμμετοχής

Όροι συμμετοχής στο Santa Run Chania 2017

Δηλώνω υπεύθυνα ότι γνωρίζω όλες τις συνθήκες της διοργάνωσης Santa Run και κυρίως το γεγονός ότι η διαδρομή δεν επιβλέπεται από τους διοργανωτές. Έχω ενημερωθεί πλήρως για ό,τι αφορά τη διοργάνωση του Santa Run και μου λύθηκε κάθε απορία. Λαμβάνω μέρος φέροντας προσωπικά την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου και δεν έχω οποιαδήποτε αξίωση από τους διοργανωτές για απώλεια τιμαλφών, απώλεια αντικειμένων, τραυματισμού μου, ηθικής προσβολής μου και οποιασδήποτε άλλης βλάβης ή ζημίας ήθελε προξενηθεί σε μένα από τη συμμετοχή μου σε αυτήν τη διοργάνωση.

Δηλώνω υπεύθυνα ότι η στολή χριστουγεννιάτικης φιγούρας που θα παραλάβω από τη διοργάνωση και θα φορέσω κατά τη διάρκεια της διαδρομής είναι αυστηρά προσωπική και δεν μπορώ να τη διαθέσω σε άλλο πρόσωπο.


Όροι ομάδων Santa Run Chania 2017

ΣΤΟΧΟΣ
Γινόμαστε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ παρέα για να σκορπίσουμε χαμόγελα και να δώσουμε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγκαλιά Αγάπης στα παιδιά των Σωματείων που στηρίζει το Santa Run Chania συμμετέχοντας κι εμείς σε μία Ομάδα.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ & ΚΑΝΟΝΕΣ
Γενικά
-Κάθε ομάδα θα αποτελείται από τουλάχιστον 30 συμμετέχοντες
-Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας αυτό-ονομαζόμενων ομάδων ή ένταξη σε προκατασκευασμένες ομάδες του Santa Run Chania (βλέπε παρακάτω λεπτομέρειες).
-Μικρο-αξεσουάρ που ενισχύουν τη στολή του Αϊ Βασίλη μπορούν να χρησιμοποιηθούν (πχ γυαλιά, κουδουνάκια, κτλ)
-Η πολυπληθέστερη ομάδα αναδεικνύεται νικήτρια

Ειδικά
Ομάδες Santa Run Chania
-Το Santa Run Chania έχει θεματικές προκατασκευασμένες ομάδες που είναι οι ακόλουθες και στις οποίες μπορούν να εγγράφονται συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια έως και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:30 το πρωί: o Dancers o Art o Music o Αλληλεγγύη o Families o Παπουδογιαγιάδες o Athletes o Φύση

Δημιουργία αυτο-ονομαζόμενων Ομάδων
-Για ομάδες που επιθυμούν να δώσουν το δικό τους όνομα θα πρέπει να τη δημιουργήσουν έως το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017
-Για ομάδες με δικό τους όνομα η δημιουργία της προϋποθέτει την κατάθεση τουλάχιστον 30 αιτήσεων συμμετεχόντων έως και την καταληκτική ημερομηνία δημιουργίας (16/12/2017)
-Μετά τη λήξη της προθεσμίας για τη δημιουργία αυτό-ονομαζόμενης ομάδας (16/12/2017) οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εγγράφονται μόνο στις ήδη υπάρχουσες αυτό-ονομαζόμενες είτε στις προκατασκευασμένες ομάδες του Santa Run Chania.

Ομάδα εκτός καταμέτρησης Santa Run Chania
Για όσους συμμετέχοντες δεν επιλέξουν καμία ομάδα από τις προαναφερόμενες να ενταχθούν θα εντάσσονται αυτόματα στην ομάδα Santa Run Chania η οποία είναι εκτός καταμέτρησης.

ΠΑΡΟΧΕΣ

-Για κάθε συμμετέχοντα που ανήκει σε ομάδα θα εμφανίζεται στην καρτέλα αριθμού (bib number) το όνομα της ομάδας του.
-Στις ομάδες που έχουν δηλωθεί μέσα στις προαναφερόμενες ημερομηνίες θα δοθεί από τη Διοργάνωση αναγνωριστικό πλακάτ συγκεκριμένης μορφής και ύφους όπου θα αναγράφεται το όνομα της ομάδας τους
-Όποια ομάδα επιθυμεί μπορεί να δημιουργεί το δικό της βιντεάκι προσέλκυσης κι άλλων συμμετεχόντων στην ομάδα τους το οποίο θα ανεβαίνει και στο facebook του Santa Run Chania.
ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ
Η νικήτρια ομάδα:
-θα είναι στην κορυφή της πορείας κατά τη διάρκεια της Διαδρομής
-σε συνεννόηση πάντα με την ΟΕ θα μπορεί να βγάλει φωτογραφία με τους καλλιτέχνες του Πάρτι την ημέρα του Santa Run Chania
-με τον Τομέα Επικοινωνίας της διοργάνωσης θα δημιουργήσουν ένα μίνι βιντεάκι το οποίο θα περιλαμβάνει και δηλώσεις εκπροσώπων της ομάδας για την εμπειρία τους
-θα απονεμηθούν διπλώματα στα μέλη της ομάδας την ημέρα της εκδήλωσης απόδοσης χρημάτων στα Σωματεία.
(Η δημιουργία ομάδας και η εγγραφή σε κάποια υπάρχουσα ομάδα γίνεται στο σπίτι του Santa Run, Βολουδάκηδων 15 στα Χανιά)


Το Santa Run που ξεκίνησε στα Χανιά από μια παρέα, μια εθελοντική ομάδα, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο πρωτοποριακά δρώμενα στην Ελλάδα. Κατάφερε να γίνει υπόθεση μιας ολόκληρης πόλης. Φέτος, θέλουμε ακόμη περισσότερες συμμετοχές. Θέλουμε και άλλες πόλεις να στηρίξουν το Santa Run δυνατά και αποφασιστικά.

Ολοι μαζί εμείς, οι χιλιάδες Αη Βασίληδες θα κάνουμε τα Χανιά πιο χαρούμενα, πιο ζωντανά και πιο γιορτινά από ποτέ.
Ελάτε στην πιο μεγάλη γιορτή του χρόνου. Βοηθήστε μας να πολλαπλασιάσουμε το κέφι, τη χαρά, την αγάπη και την προσφορά.
Χιλιάδες Αη Βασίληδες θα μεταφέρουν φέτος μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης.
Χιλιάδες Αη Βασίληδες θα φέρουν τις γιορτές στην πόλη και τις καρδιές μας.
Φέτος ο Αη Βασίλης θα έρθει στα Χανιά στις 23 Δεκεμβρίου!