Συνάντηση Εθελοντών – Santa Run Chania 2018 | Santa Run Chania
:::: MENU ::::
A call-to-action text Contact us

Συνάντηση Εθελοντών – Santa Run Chania 2018

Santa News

Συνάντηση Εθελοντών – Santa Run Chania 2018

Το 8ο Santa Run έκανε το επίσημο κάλεσμα στους εθελοντές, τα ξωτικά του Αι Βασίλη. Η πρώτη συνάντηση των εθελοντών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στις 12 Νοεμβρίου 2018. Ώρα λοιπόν,τα μικρά – αόρατα – πράσινα ανθρωπάκια με τις μαγικές τους ιδιότητες να μπουν στο εργαστήριο του Αι Βασίλη!

Μικρόι και μεγάλοι, γνωστοί και άγνωστοι, παλιοί και νέοι εθελοντές, μαζευτήκαμε με απώτερο σκοπό την διεξαγωγή του Santa Run Chania 2018 στις 26 Δεκεμβρίου.

Τι είναι όμως εθελοντής; Ποιοί είμαστε όλοι εμείς;

Εθελοντής, μια λέξη τόσο απλή και έυκολη! Εθελοντής, μια λέξη με περιεχόμενο και συναίσθημα!

Εθελοντής, αυτός ο οποίος προσφέρει στον ελέυθερο του χρόνο, τον λιγοστό για τις μέρες μας αλλά σημαντικό, για να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του και το κοινωνικό σύνολο. Ανταλλάγματα είναι η συναναστροφή με άλλους ανθρώπους, τα συναισθήματα και οι εμπειρίες που κερδίζεις χωρίς κανένα οικονομικό όφελος! Το Santa Run Chania είναι οι εθελοντές του, με αυτούς ξεκίνησε, με αυτούς συνεχίζεται και με αυτούς φτάσαμε στην 8η χρονιά. Απώτερος σκοπός όλων, η διάδοση του Santa Run Chania, μιας μεγάλης γιορτής και ένα κάλεσμα για την οικονομικη ενίσχυση των τεσσάρων σωματείων, ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας.

Τα ξωτικά πιάσαμε δουλειά, εσύ τι περιμένεις;

Ελά στην παρέα των ξωτικών και νιώσε τη μαγεία του Santa Run Chania!

Γίνε παιδί για τα παιδιά! Γίνε ξωτικό για μια μέρα και γιατί όχι κάθε μέρα !

src18-akali-0006-dsa_5864 src18-akali-0003-dsa_5857 src18-akali-0005-dsa_5863 src18-akali-0004-dsa_5862

 

Comments are closed.